Risker med att renovera badrum själv

Att renovera badrum i Sandviken kräver stort kunnande och erfarenhet så att arbetet utförs korrekt, säkert och med ett hållbart resultat. Därför bör du aldrig utföra en badrumsrenovering på egen hand, utan istället anlita ett professionellt badrumsföretag som har den kompetens som krävs för att utföra arbetet enligt gällande branschregler.

Är dina vattenledningar och ditt avlopp i badrummet över 25-30 år gamla eller har du fått fuktskador i badrummet behöver du genomföra en badrumsrenovering i Sandviken. Om man väntar för länge finns en risk att vattenledningar spricker eller att avloppsrör läcker i skarvarna vilket kan leda till omfattande vattenskador eller fuktskador som blir dyrbara att reparera. Därför bör du renovera ditt badrum i Sandviken för att förebygga framtida olyckor. När du ska renovera ditt badrum bör du anlita ett professionellt badrumsföretag i Sandviken som har certifierade hantverkare. Du kan kontakta oss på Hembad för mer information.

 

Risker med att renovera sitt badrum i Sandviken själv

Det finns många renoveringsprojekt du behöver utföra i en bostad och som du kan göra själv som exempelvis tapetsera, måla om eller slipa golv. När det kommer till att renovera ett badrum i Sandviken bör du dock inte chansa på att utföra arbetet själv då det i längden kan bli betydligt dyrare än om du anlitade ett badrumsföretag redan från början. Att renovera ett badrum kräver stor kunskap om fuktskydd, material som ska användas och hur arbetet ska utföras så att det blir rätt och håller i längden.

 

Om det blir minsta fel någonstans så finns en stor risk att det uppstår vattenskador eller fuktskador som kan bli mycket kostsamma att åtgärda. Dessutom finns också en risk att försäkringsbolaget nekar dig ersättning om arbetet inte är utfört på ett fackmannamässigt sätt.

 

Överlåt totalentreprenaden till ett badrumsföretag

Istället för att utföra arbetet själv eller överlåta detta till mindre seriösa, obehöriga hantverkare, kan du överlåta totalentreprenaden till oss på Hembad. Vi ansvarar för att arbetet endast utförs av behöriga hantverkare som är certifierade för arbete i våtrum. Vi utför även kvalitetskontroller så att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet utförs med fokus på hållbarhet, lång livslängd och riktigt snygga resultat, såklart. Dessutom kan du använda ROT-avdrag för att erhålla ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader, direkt på din faktura.

 

Få fri rådgivning då du ska renovera ditt badrum i Sandviken

Du kan använda formuläret för offertförfrågan på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi komma ut till din bostad för att diskutera projektet, svara på frågor och lämna råd då du ska renovera badrum i Sandviken. Vi på Hembad utför tjänster åt privatpersoner runtom i Dalarna och är specialister på badrumsrenoveringar av högsta klass. Vi kan erbjuda dig en offert med ett rättvist pris för ditt renoveringsprojekt. 

Boka ett hembesök med Hembad!

Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar en av våra representanter till dig inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök med offertlämning