Ta kontakt med oss på Hembad redan idag!

Ta kontakt med oss på Hembad redan idag!

När du ska renovera ditt badrum i Sandviken är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi på Hembad kan bistå dig med din badrumsrenovering.

Vi på Hembad anser att det ska vara enkelt att renovera badrum i Sandviken med minimal påverkan på omgivningarna runt omkring i din bostad. Med tydlig kommunikation, hänsyn och med en god disciplin ser vi till att din badrumsrenovering i Sandviken blir en trevlig och enkel upplevelse.

 

Våra badrumsspecialister har utfört över 700 badrumsrenoveringar åt privatpersoner i Dalarna vilket har gett oss massor av nöjda kunder och erfarenhet. Därför är vi säkra på att vi också kommer att kunna göra dig till en av våra nöjda kunder.

 

Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. 

Boka ett hembesök med Hembad!

Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar en av våra representanter till dig inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök med offertlämning

Så tycker våra kunder om oss

Eftersom vi är måna om att göra alla våra kunder riktigt nöjda, är vi stolta att kunna visa upp några av alla fina omdömen vi mottagit genom åren.
Recension från Alexander D
Bästa servicen och ett flytande koncept som passade oss.
Alexander D
A
Totalrenovering av badrum. Grym service, supernöjd med resultatet. Speciellt nöjd med projektledningen, att slippa styra i renoveringen själv. Rekommenderas!
Adam Sebastian W
Recension från Viola D
Helrenovering av badrummet. Jag är på alla sätt nöjd med allt. Vill ge ett extra plus för det tillmötesgående sätt de har med problemlösning och förklaring då man själv inte haft så bra koll. Rekommenderar dessa varmt.
Viola D