Om badrumsföretaget Hembad

Om badrumsföretaget Hembad

Här kan du läsa mer om oss på det välrenommerade badrumsföretaget Hembad och hur vi kan hjälpa dig då du behöver genomföra en badrumsrenovering i Sandviken.

Kvalitet, kundservice och kundnöjdhet är de värdeord som vi på Hembad arbetar efter för att du som kund alltid ska känna dig trygg med våra tjänster. Våra medarbetare har yrkesutbildning och har varit verksamma inom branschen under många år. Det borgar för att vi har den kunskap som krävs för att uppfylla alla dina önskemål och leverera badrum av högsta kvalitet.

 

Effektiv arbetsprocess

Vi utför badrumsrenoveringar i Sandviken utifrån väl inarbetade arbetsprocesser för maximal effektivitet och för bästa resultat. Det börjar med att du kontaktar oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt badrum och erbjuda dig inspiration, konsultation och sedermera en offert. Vi koordinerar arbetet med de olika hantverkarna så att projektet flyter på utan stopptider. Efter avslutat arbete gör vi en besiktning tillsammans med dig för att säkerställa att du är 100 % nöjd. Vi överlämnar även garantibevis på såväl material som arbete, så att du kan vara trygg med ditt badrum i många år framöver.


Tjänster på Badrumsrenovering Sandviken

Boka ett hembesök med Hembad!

Fyll i nedanstående formulär, så återkopplar en av våra representanter till dig inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök med offertlämning

Boka ett hembesök med Hembad!

Boka hembesök